Calories In Meat Döner Kebab

Calories and nutritional facts of döner kebab, meat, ground, uncooked


Calories
309

Doner kebab per 100g. serving size:

Component
Unit
Value
Calorie
kcal

309 
Energy  
kJ

1295 
Water  
g

51.89 
Ash  
g

3.23 
Protein  
g

18.58 
Nitrogen  
g

2.97 
Fat, total  
g

26.12 
Carbohydrate  
g

0.00 
Salt  
mg

2001 
Iron, Fe  
mg

3.10 
Phosphorus, P  
mg

136 
Calcium, Ca  
mg

40 
Magnesium, Mg  
mg

30 
Potassium, K  
mg

316 
Sodium, Na  
mg

800 
Zinc, Zn  
mg

2.48 
Selenium, Se  
µg

6.0 
Thiamin  
mg

0.032 
Riboflavin  
mg

0.139 
Niacin equivalents, total  
NE

8.010 
Niacin, preformed  
mg

5.993 
Vitamin B-6, total  
mg

0.120 
Vitamin B-12  
µg

2.13 
Vitamin A  
RE

7 
Retinol (preformed vitamin A)  
µg

7 
Vitamin D, IU  
IU

0 
Vitamin D-3 (cholecalciferol)  
µg

0.0 
Vitamin K-2  
µg

2.6 
Fatty acids, total saturated  
g

13.444 
Fatty acids, total monounsaturated  
g

10.888 
Fatty acids, total polyunsaturated  
g

0.396 
Fatty acid 4:0 (butyric acid)  
g

0.000 
Fatty acid 6:0 (caproic acid)  
g

0.000 
Fatty acid 8:0 (caprylic acid)  
g

0.025 
Fatty acid 10:0 (capric acid)  
g

0.025 
Fatty acid 12:0 (lauric acid)  
g

0.030 
Fatty acid 14:0 (myristic acid)  
g

0.854 
Fatty acid 15:0 (pentadecylic acid)  
g

0.074 
Fatty acid 16:0 (palmitic acid)  
g

7.067 
Fatty acid 17:0 (margaric acid)  
g

0.235 
Fatty acid 18:0 (stearic acid)  
g

5.036 
Fatty acid 20:0 (arachidic acid)  
g

0.049 
Fatty acid 22:0 (behenic acid)  
g

0.049 
Fatty acid 24:0 (lignoceric acid)  
g

0.000 
Fatty acid 14:1 n-5 cis (myristoleic acid)  
g

0.290 
Fatty acid 16:1 n-7 cis (palmitoleic acid)  
g

1.032 
Fatty acid 18:1 n-9 cis (oleic acid)  
g

9.455 
Fatty acid 18:1 n-9 trans (elaidic acid)  
g

0.000 
Fatty acid 20:1 n-9 cis  
g

0.111 
Fatty acid 22:1 n-9 cis (erucic acid)  
g

0.000 
Fatty acid 24:1 n-9 cis  
g

0.000 
Fatty acid 18:2 n-6 cis,cis  
g

0.312 
Fatty acid 18:3 n-3 all-cis  
g

0.084 
Fatty acid 18:3 n-6 all-cis  
g

0.000 
Fatty acid 20:4 n-6 cis  
g

0.000 
Fatty acid 20:5 n-3 all-cis  
g

0.000 
Fatty acid 22:6 n-3 all-cis  
g

0.000 
Cholesterol  
mg

52 
Tryptophan  
mg

121 
Threonine  
mg

1213 
Isoleucine  
mg

650 
Leucine  
mg

1201 
Lysine  
mg

414 
Methionine  
mg

526 
Cystine  
mg

140 
Phenylalanine  
mg

727 
Tyrosine  
mg

726 
Valine  
mg

633 
Arginine  
mg

391 
Histidine  
mg

432 
Alanine  
mg

1293 
Aspartic acid  
mg

781 
Glutamic acid  
mg

1137 
Glycine  
mg

1192 
Proline  
mg

2516 
Serine  
mg

941 

Source: Republic of Turkey Ministry of Food, Agriculture and Livestock