Calories In Atlantic Bonito

Calories and nutritional facts of atlantic bonito


Calories
216

Atlantic bonito per 100g. serving size


Component
Unit
Value
Calorie
kcal

216 
Energy  
kJ

905 
Water  
g

63.49 
Ash  
g

1.22 
Protein  
g

20.16 
Nitrogen  
g

3.23 
Fat, total  
g

15.07 
Carbohydrate  
g

0.00 
Salt  
mg

147 
Iron, Fe  
mg

1.00 
Phosphorus, P  
mg

234 
Calcium, Ca  
mg

16 
Magnesium, Mg  
mg

34 
Potassium, K  
mg

368 
Sodium, Na  
mg

59 
Zinc, Zn  
mg

0.49 
Iodine, I  
µg

33.70 
Selenium, Se  
µg

39.2 
Thiamin  
mg

0.132 
Riboflavin  
mg

0.142 
Niacin equivalents, total  
NE

18.050 
Niacin, preformed  
mg

13.576 
Vitamin B-6, total  
mg

0.367 
Vitamin B-12  
µg

4.21 
Vitamin A  
RE

36 
Retinol (preformed vitamin A)  
µg

36 
Vitamin D, IU  
IU

586 
Vitamin D-3 (cholecalciferol)  
µg

14.6 
Fatty acids, total saturated  
g

4.604 
Fatty acids, total monounsaturated  
g

3.721 
Fatty acids, total polyunsaturated  
g

4.494 
Fatty acid 4:0 (butyric acid)  
g

0.000 
Fatty acid 6:0 (caproic acid)  
g

0.000 
Fatty acid 8:0 (caprylic acid)  
g

0.000 
Fatty acid 10:0 (capric acid)  
g

0.000 
Fatty acid 12:0 (lauric acid)  
g

0.000 
Fatty acid 14:0 (myristic acid)  
g

0.671 
Fatty acid 15:0 (pentadecylic acid)  
g

0.060 
Fatty acid 16:0 (palmitic acid)  
g

2.804 
Fatty acid 17:0 (margaric acid)  
g

0.119 
Fatty acid 18:0 (stearic acid)  
g

0.670 
Fatty acid 20:0 (arachidic acid)  
g

0.199 
Fatty acid 22:0 (behenic acid)  
g

0.011 
Fatty acid 24:0 (lignoceric acid)  
g

0.069 
Fatty acid 14:1 n-5 cis (myristoleic acid)  
g

0.000 
Fatty acid 16:1 n-7 cis (palmitoleic acid)  
g

0.847 
Fatty acid 18:1 n-9 cis (oleic acid)  
g

2.298 
Fatty acid 18:1 n-9 trans (elaidic acid)  
g

0.396 
Fatty acid 20:1 n-9 cis  
g

0.106 
Fatty acid 22:1 n-9 cis (erucic acid)  
g

0.000 
Fatty acid 24:1 n-9 cis  
g

0.073 
Fatty acid 18:2 n-6 cis,cis  
g

0.341 
Fatty acid 18:3 n-3 all-cis  
g

0.264 
Fatty acid 18:3 n-6 all-cis  
g

0.201 
Fatty acid 20:4 n-6 cis  
g

0.115 
Fatty acid 20:5 n-3 all-cis  
g

1.017 
Fatty acid 22:6 n-3 all-cis  
g

2.555 
Cholesterol  
mg

53 
Tryptophan  
mg

268 
Threonine  
mg

1241 
Isoleucine  
mg

719 
Leucine  
mg

1350 
Lysine  
mg

2166 
Methionine  
mg

471 
Cystine  
mg

165 
Phenylalanine  
mg

694 
Tyrosine  
mg

638 
Valine  
mg

779 
Arginine  
mg

840 
Histidine  
mg

2180 
Alanine  
mg

901 
Aspartic acid  
mg

1910 
Glutamic acid  
mg

2311 
Glycine  
mg

886 
Proline  
mg

672 
Serine  
mg

1049 
Source: Republic of Turkey Ministry of Food, Agriculture and Livestock